Tuesday, June 11, 2013

WOW Giveaway " I Love U Chocolate"

Assalamualaikum and hai readers :)

Okey memandangkan aku bukanlah spesies manusia atau blogger yang tegar maka blog ini sentiasa penuh dengan lambakan sesawang..ehh.. :p

Tadi Fieqa blogwalking.. * dah lama tak usha belog orang..cantik2 pulak tu..blog aku? ade?
eh tak nak bebel panjang sebab tak nak kena maki..point ntah apa2..keh2.. Tadi usha blog milik
 Nur Irdina *blog dia comel and simple je..aku suka!* and i saw satu giveaway neh..OMG chocolate..nyam2..salah satu benda yang disukai.So nak try lah kot2 ada luck.. ecehh..





* clik this banner babe!

Jom la join sekali :)


                                                    
                                                            SYARAT PENYERTAAN

1) Follow dan like page blog Nabila Biela


2) Follow sponsor Cik lly  dan like pages

3) Buat satu entry bertajuk Giveaway "I Love U" Chocolate dan tampalkan banner kat atas dan link kan ke entry ini kemudian letak link penyertaan di komen entry INI  :)


4) Tarikh tamat 13 Jun
* aku baru terhegeh-hegeh nak buat..haha*



HADIAHNYE ADALAH

..jeng..jeng..jeng..

1) 10 KOTAK COKLAT (5 kotak special dan 5 kotak ucapan tahniah)
* sapa tak nak hoii..!

2) 5 kotak yang special tu pemenang boleh tulis 18 huruf pilihan dia sendiri!

3) 5 kotak lagi just tulis ucapan tahniah sahaja.

4) Pemenang 2 orang melalui Top Reffral akan mendapat coklat special dan 8 orang lagi melalui random



  GAMBARAN COKLAT SPECIAL



Teringin tak? kot2 boleh bagi kat tersayang :p

I Love U Sayang !

#dah terfikir nak bagi kat siapa ni..lalala.. jom la join korang !


thanks for reading this entry!
baiii...
                                               





2 comments:

  1. Hehe terima kasih . Blog akak pon cantek jugak ! Simple tapi cantik ! Hehe :D

    #Goodluck tau :D

    ReplyDelete
  2. sama2 sweetie.. :)

    #terima kasih

    ReplyDelete

No Harsh Word, Kita Kawan Ok ! *shake*

Copyright 2016 Reserved to Afieqa Young Design By Cik Nurfarah