Monday, August 22, 2011

rinduuu...nak balikkk!!!!

Assalamualaikum sumer..
we meet again in my new entry..
as usual..korang sumer sihat tak??
hurmm...kita ni dah masuk 22 Ramadhan kan..alangkah cepatnya masa berlalu..
tapi tu la..masa yang berlalu tak boleh nak putar dah kan??

haaa...
korang semua mesti dah sibuk2 nak cari baju raya,ketuk ketak fikir nak buat biskut ape..
kan3...betol tak...
haaa..jangan kelentong taw!
baju raya cik bunga tahun nie..
warna kuning la...hahaha..
satu family tema kuning..cikbunga force jugak abah,umi,adik2 and si dia supaya diorang cari baju warna kuning..
hahaha...
jahat tak..
**jahat kadang2 tak per..

cikbunga punya open house..
biasenyer first raya la...every year kot..
memang meriah..
tapi cikbunga rasa la kan..korang yang ada big family mesti lagi meriah kan..
gelak2,main mercun..
hah!main mercun plak jangan la sampai bahayakan diri hokeh!
kang tak pasal2 jari tinggal 9 or tangan tinggal sebelah..
OMG..Nauzubillah...
cikbunga pun kadang2 terlibat jugak ngan aktiviti main mercun nie..
best ohh...
tambah2 malam raya..memang berasap jer depan rumah..
konon2 nak lawan dengan kampung sebelah la kan..
tapi seyes best 
cikbunga kumpul2 sepupu2 yang dekat ngn umah..and 
boooooommmmm!!!
wahahahaha...

aiseh..
tulis entry nie..tetiba jer ingat rumah..
haiisshh!!
lambatnyer nak balik..
nampak rumah jer sekarang..
hihi..

by the way..
tadi cikbunga call umi..
umi cakap moyang cikbunga tak berapa sihat..
sumpah risau..
cikbunga memang rapat giler ngan moyang cikbunga tuu...
risau2..=(
korang doa2 kan agar moyang cikbunga tu cepat sembuh ea..

and lastly,
thanks for reading this entry...
take care..
=)

No comments:

Post a Comment

No Harsh Word, Kita Kawan Ok ! *shake*

Copyright 2016 Reserved to Afieqa Young Design By Cik Nurfarah