Monday, March 17, 2014

Performance Drink by Shaklee

Assalamualaikum
Hello :)

Hari tu Fieqa share tentang ESP by Shaklee. Haa.. sekarang Fieqa nak share lagi satu produk yang boomm2, dari Shaklee jugak :) wehuuu..



wallaaaa.. PERFORMANCE DRINK !!

Sekarang cuaca tak menentu, panas, jerebu and so ever. So, Fieqa sangat suggestkan korang untuk cuba Performance Drink ni. Kenapa?? Sebab minuman ni boleh memberikan tenaga dan mengelakkan badan dari dehidrasi :)
Faham2 lah kan sekarang musim panas dan badan kita sangat memerlukan air. FYI, Performance Drink ni seperti minuman isotonik ye sayang2 sekalian. Tapi,  dia lagi best dari minuman isotonik yang ada kat pasaran tu. Plus ianya berkhasiat.Yang paling penting ianya boleh diminum oleh kanak-kanak juga :) see, bertapa caringnye produk Shaklee :)
So, mommy-mommy kat luar sana boleh bekalkan air ni untuk anak2 ke sekolah. lagi baik daripada bagi anak2 minum minuman isotonik yang tinggi kandungan gula dan bergas tu.







Sebelum Fieqa terlupa, minuman ni berperisa Oren ye sayang2 dan for sure, children and adults will love it :D


Apa fungsi PERFORMANCE DRINK ni?
1. Mencegah dehidrasi
2. Memberikan tenaga
3. Memberi ketahanan fizikal

PERFORMANCE DRINK  ni adalah sesuai untuk?
1. Atlet
2. Individu yang berpuasa
3. Keletihan
4. Cirit - birit
5. Tiada selera makan
6. Cuaca panas


Jadi, mana nak dapatkan PERFORMANCE DRINK ni??
Untuk tempahan, pertanyaan uolss boleh hubungi Fieqa kat sini.  :) cepat - cepat order !
email   : afieqayoung05@gmail.com
fb        : afieqa young
phone : 019 9231656 ( Msj, Whatsapp, Wechat )
p/s : fieqa akan guide cara yang betul pengambilan Performance Drink untuk customer fieqa. jangan risau :)

Loves,
Afieqa Young










1 comment:

  1. Suka sangat baca blog awk :D saya pon ada blog, mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete

No Harsh Word, Kita Kawan Ok ! *shake*

Copyright 2016 Reserved to Afieqa Young Design By Cik Nurfarah