Monday, January 13, 2014

Berjaya Sign Up WhoHaa.com

Assalamualaikum
Hello :)

Fieqa selalu ketinggalan tentang benda menarik macam ni..haishh  *siput betul* T__T. Sebelum ni ada tengok kawan2 duk promote WhoHaa ni. And duk tertanya2 dalam hati 'ape kebenda la nih' dan seriously aku tak ambil tahu pun pasal ni.. mula2 pandang pun nak tak nak je.ecehh :p 

Hari ini terbaca entry sorang rakan blogger yang duk pum pang pum pang pasal WhoHaa ni dan..dan.. terdetik lah hati Fieqa untuk tengok ape kebenda lah ni. Try la sign up konon2nya..*puihh*
Sekali bila lepas sign up tu, godek punya godek, baca nak juling mata, dan finally ! wahhh, nak terbeliak biji mata nengok barang2 yang boleh redemm hanya dengan kumpul point je!.. walaweh! hebat gila. haha.. *rasa macam jakun kejap*

So, ape yang Fieqa minat kat sini???.. hehe

Taraaa.. haaa.. Fieqa excited tengok dua benda ni :D

Dah lama gilakan benda alah ni. haha.. comel!



Yang ni nak bagi kat umi.. hehe :p

tapiiii.... bukan ini saja tau barang2 tau dia, ada banyakkkk lagi!  contoh macam kat bawah ni


haaa..nampak tak?? ada baucer dari AEON, Ikea, power bank and so on..eh, tak kan korang tak nak kott.. :D
bagi yang belum join tu, jom join ramai2 dekat  www.whohaa.com ok. serius tak rugi :)


loves,
Afieqa Young





4 comments:

  1. niesa dh lama gila xbukak whohaa ni..huhu...

    ReplyDelete
  2. macam besh...hihi...hello...saye blogwalking..followed you..follow me back...makacihhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. follow my 2nd blog
      everybodylovetoseeme.blogspot.com

      Delete
  3. Nak join tapi belum cukup umur :3

    ReplyDelete

No Harsh Word, Kita Kawan Ok ! *shake*

Copyright 2016 Reserved to Afieqa Young Design By Cik Nurfarah